HRO kennismaking Zwolle

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum/Data - 14/11/2013
13:30 - 16:30

Categorie(├źn)


Juni 2013 is de HRO Academy Nederland van start gegaan. De hoofdactiviteit van de HRO Academy Nederland is om organisaties te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van High Reliability Organizing (HRO) in de werksituatie.
High Reliability Organizing is gericht op betrouwbaarder en veiliger werken, onverwachte gebeurtenissen beter te leren managen en zwakke signalen sneller op te pakken. HRO wordt wel gezien als een belangrijke volgende stap na het klassieke risicomanagement.
De HRO Academy biedt trainingen, opleidingen en workshops aan op het gebied van HRO voor alle lagen in de organisatie, dus zowel voor medewerkers op de werkvloer, als voor het topmanagement.
Daarnaast organiseert de Academy netwerkbijeenkomsten voor organisaties en bedrijven die zich bezig houden met HRO en/of zich daarin verder willen ontwikkelen. Deze bijeenkomsten organiseren wij specifiek voor bepaalde sectoren.
Graag willen wij u uitnodigen om u nader te laten kennismaken met het HRO gedachtengoed en met wat de Academy allemaal doet.
Wij organiseren daartoe dit najaar een aantal kennismakingsworkshops waarin wij u laten zien wat HRO is en hoe u er in uw organisatie aan zou kunnen werken. Ook laten wij u kennismaken met enkele specifieke HRO tools die u direct in uw eigen praktijk kunt toepassen.
Als doelgroep van onze bijeenkomsten zien wij vooral (midden)managers en stafleden van bedrijven die meer willen weten over HRO.
Op 14 november a.s. organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst in de regio Zwolle.

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos

U kunt zich aanmelden via onze website www.hroacademy.nl. U ontvangt dan het programma en informatie over de locatie zodra die definitief bekend is.
Voor meer informatie kunt u contact openen met:

Bert van Dalen
Mobiel: 0627063900
Email: bert.van.dalen@hroacademy.nl