Aanbod en activiteiten

DSC_0033

Aanbod en activiteiten

De HRO academy  Nederland kent de volgende hoofdactiviteiten:

– Het geven van workshops, trainingen en opleidingen
– Het organiseren van netwerkbijeenkomsten en congressen
– Het helpen ontwikkelen van tools en praktijken op het gebied van HRO

Deze activiteiten versterken elkaar onderling, waardoor we gezamenlijk onze kennis blijvend ontwikkelen. Zo’n ontwikkeling zien wij als een van de belangrijkste onderliggende principes van HRO. Een organisatie die zich bezighoudt met HRO is nooit af. HRO is een continu doorgaand proces.

Ook in onze activiteiten zien we dat terug. Medewerkers volgen een training en/of opleiding  rondom HRO. Ze gaan daarmee aan de slag in hun eigen organisatie. Ze ontwikkelen nieuwe HRO praktijken passend bij hun eigen organisatie en sector. In de netwerkbijeenkomsten en congressen worden die praktijken weer gedeeld met anderen. Een deel van die nieuwe praktijken en tools krijgt een plek in de trainingen en opleidingen en worden op die manier weer aangereikt aan nieuwe cursisten. Op deze manier creëren we een continue ontwikkeling.

In-company aanbod en aanbod via open inschrijving
De HRO academy biedt haar aanbod zowel in-company aan als via open inschrijving. Een in-company aanbod is altijd op maat. Een workshop, training of opleiding, op welk niveau dan ook, wordt aangepast aan de sector waarin uw organisatie actief is. Hoewel veel basisprincipes van HRO universeel zijn, vinden wij het erg belangrijk dat oefeningen, vaardigheden en kennis passen bij uw sector of eenvoudig te vertalen zijn. Een oefening voor een zorgorganisatie zal er dus qua inhoud anders uit zien dan een oefening voor de petrochemische industrie. Ook culturen binnen sectoren kunnen erg verschillen. In onze trainingen doen we recht aan deze verschillen.