Trainingen en Opleidingen

DSC_0027

Trainingen en opleidingen

De HRO Academy biedt trainingen en opleidingen die erop gericht zijn om u kennis, tools en HRO-vaardigheden aan te reiken, waarmee u op professionele en inzichtelijke wijze met HRO in uw organisatie aan het werk kunt. De trainingen en opleidingen hebben de volgende kenmerken:

Interactief
De opzet is interactief: theorie en praktijk wisselen elkaar af. 

Action Learning
We werken met Action Learning; van de deelnemers aan de opleidingen HRO coach en HRO Change manager wordt verwacht dat zij tussen de bijeenkomsten in een opdracht uitvoeren met en in hun teams, om in de praktijk te kunnen oefenen.

Gekwalificeerde trainers
We werken met trainers, ervaren veranderkundigen, die het HRO-gedachtegoed in praktijk hebben gebracht. 

Oefenen via een Webbased interactietool
In de coachopleiding en de opleiding voor Change manager wordt gebruik gemaakt van het nieuwe webbased trainingsprogramma GRAZP. GRAZP is een belangrijke tool, die ook na de training in uw organisatie gebruikt kan worden om medewerkers te trainen, zowel individueel als in teamverband. Het materiaal dat in GRAZP wordt gebruikt, wordt steeds aangevuld met cases en praktijk uit uw organisatie, zodat de gebruikers oefensituatie direct herkennen.

Intakegesprek
Voorafgaand aan de 8 en de 15 daagse opleidingen HRO vindt er een intakegesprek plaats met de deelnemers. In dit intakegesprek wordt besproken welke voorkennis al aanwezig is, zodat we daar in de trainingen rekening mee kunnen houden. Indien noodzakelijk kan er een extra module worden aangeboden om leemten in kennis op te vullen.

Onze trainingen en opleidingen:

De driedaagse training HRO
De 8 daagse training HRO
De 15 daagse training HRO