Wie zijn wij?

weick 2

Staand vlnr: Robert Taen, Hans Frankenmolen, Bert van Dalen, Ton Diepeveen (Apollo13). Zittend: Prof. Dr. Karl Weick (University of Michigan) en Bert Slagmolen (Apollo13).

Wie zijn wij?

In 2012 is de HRO academy Nederland opgericht door Apollo13 consult. Op basis van vele jaren ervaring met de implementatie van High Reliability Organizing, ontwikkelden we het aanbod van de HRO academy. Bij deze ontwikkeling hebben wij intensief samengewerkt met andere trainers en deskundigen uit de praktijk van HRO. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan is in 2014 besloten om de HRO academy Nederland een meer internationaal karakter te geven, o.a. door de intensieve samenwerking met Saacosh, een zuid afrikaans consultancybedrijf en X-challenge, een consultancybedrijf uit Zwitserland die ook graag een HRO academy wilden opzetten in hun land. Met elkaar hebben wij toen besloten één nieuwe organsiatie te maken, waaraan wij met elkaar bijdragen en bouwen: ‘The HRO academy international’. Het ligt in de bedoeling dat in de toekomst ook andere consultancybedrijven in andere landen zich kunnen aansluiten. Dit laatste echter pas als zij zich daadwerkelijk gekwalificeerd hebben en concrete bijdragen hebben geleverd aan de HRO academy International.
De international HRO academy zet uitsluitend ervaren trainers in die in de praktijk veel ervaring hebben met de invoering van HRO.

De HRO academy International onderhoudt intensief contact met prof. Dr. Karl Weick en prof. Dr. Kathleen Sutcliffe van de Michigan University die beide al decennia lang onderzoek doen naar HRO’s.

Privacy
De HRO academy heeft een duidelijk privacybeleid. U kunt onze privacyverklaring hier vinden.